Bineros kampanj på domäner

Skriven av admin | Domäner,webbhotell | Tuesday 10 February 2009 9:42 am

Domäner och webbhotell

I vintras hade Binero en kampanj där man kunde registrera domännamn för 25 kronor det första året. Detta gällde för toppdomänerna .NU och .SE! Ett smart drag av Binero som skaffade många nya kunder och inlänkar till sitt webbhotell från alla bloggar och webbsajter som skrev om denna kampanjen.

Jag själv skapade ett konto på Binero och registrerade 2 domännamn från toppdomänen .NU. Det som jag är missnöjd med nu efter är att .NU domäner inte går att flytta över till ett annat webbhotell som jag har. Så nu ligger dessa 2 domänerna parkerade på Binero utan att jag kan göra något åt detta. Vill jag börja använda domänerna så måste jag öppna upp ett konto för webbhotell som jag inte vill, då jag redan har 3 stycken andra webbhotell som jag använder idag, varför ska jag då ha ett hotell till?
Jag vet att många andra har köpt betydligt mer domäner än vad jag har och dem tycker jag lite synd om. När Binero hade sin kampanj i vintras så kunde man registrera upp til 25 domäner, och vissa utnyttjade detta erbjudandet fullt ut.

Kampanjen var bra på det sättet att det var billigt att registrera ett domännamn men mindre bra att det inte går att flytta över sina .NU domäner till annat webbhotell. Har haft lite kontakt med Binero angående detta problemet och dem försöker att åtgärda det så snabbt det bara går (enligt dem). Läs Bineros inlägg om deras kampanj i vintras.

Läs under vad andra bloggar har skrivit om Bineros kampanj i vintras:

- Webbhotell har rea på domännamn
- Binero´s kampanj på domännamn
- 25 kr för en domän ett helt år
- Priskrig på .SE domäner

Under denna kampanjen så fanns det även en tävling där man kunde vinna 25 domäner om man hjälpte till att fylla ut dessa domänerna med innehåll eller om man länkade till dess innehåll. Läs mer om: Länkexperiment när 25 sajter bortskänkes som Lindqvist har skrivit om.

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar