Bläckpatroner till skrivaren

Skriven av admin | Verksamhet | Monday 14 December 2009 2:40 pm

Denna veckan började inte bra, det har varit fullt upp hela dagen med papper, kunder, support och även så har bläcket i skrivare nu även tagit slut! Läs mer under….

Jag fick nyligen slut på bläckpatroner och blev väldigt irriterad för detta. Då det endast var ett papper kvar att skriva ut till en nytecknad kund. Så nu har jag precis varit nere och köpt det i en elektronikaffär under, det var synd att jag inte tänkte på detta innan det tog slut så att man kunde handla det lite billigare från Internet. För bläck & färgpatroner är verkligen inte billigt i den dagliga handeln, man ska köpa det online för att få bra priser!

Så nu när jag har satt i de nya i skrivaren så hoppas jag att det åtminstone ska finnas färg kvar i några veckor. Men hur som helst så ska jag beställa nya nu direkt så jag slipper att råka ut för samma sak igen som är så irriterande! Och det borde du också göra som läser detta för att inte råka ut för samma sak som mig, det gäller att planer har jag märkt för att allt ska gå vägen!

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar