Gratis spelsida – Sökmotoroptimering

Skriven av admin | Sökmotoroptimering | Tuesday 18 August 2009 9:59 am

Jag har i dagarna hållit på med min spelsida som erbjuder besökarna att spela spel gratis direkt i deras webbläsare. Problemet som jag ser med denna sajten är att det är rätt så stor konkurrans inom detta området. Så hur har jag gjort för att förbättra mina chanser i att komma på en bra placering i sökmotorerna?

  1. Jag köpte domänen för drygt 1 årsen.
  2. Precis när domänen aktiverades så laddade jag upp WordPress på sajten.
  3. Jag skapade 4 undersidor, varav;  spela spel, roliga filmer, tävlingar samt en kategori om oss.
  4. Sedan la jag till innehållsrik text på startsidan samt alla mina undersidor så att det skulle gosa in sig i sökmotorerna.

Nu ett år senare när jag beslutade mig för att påbörja mitt projekt så har redan dessa sidorna indexerats flera gånger av dem främsta sökmotorerna som Google, Bing och Yahoo! Och detta i sin tur har gjort att sidan redan har fått pagerank av Google.

Så nu när jag har uppdaterat hela sidan med nytt innehåll så finns det redan PR på sidan som kommer att göra att sidan hamnar närmare toppen snabbare. Jag har även en del andra domäner som jag har gjort så här med, och som jag ännu inte har börjat producera fullt ut. Och jag tror att detta gör sidorna mer värdefulla snabbare om man kollar ur en sökmotoroptimerings vinkel.

Som ni ser så har domänen spelgratis.nu inte blivit fullt utrustad på framsidan, där är det fortfarande lite jobb kvar att göra, jag ska även byta ut frontbilden så att den blir lite snyggare. Det var ju som sagt för ett årsen som jag laddade upp denna sidan och man ser nu när man har blivit lite mer haj på webbdesign att sidan inte är så fin…

Så vad tror ni om denna tekniken. Ska man köpa upp en domän för framtida bruk och ladda upp innehåll på den så sökmotorerna tar en titt på sidan lite då och då? Eller ska man inte låta sökmotorerna komma till sidan fören den är så gott som helt klar om man tänker på sökmotoroptimeringen?

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar