Jag misslyckades med att hamna överst på Google

Skriven av admin | Sökmotoroptimering | Wednesday 8 July 2009 1:01 pm

För exakt 2 månadersen (8 maj) så skrev jag en artikel om hur jag skulle hamna överst på Google och jag misslyckades! Det var på just det sökordet “överst på Google” som jag skulle försöka att optimera mina sida att hamna på första plats. Idag ligger jag på en tredje plats med sökmotoroptimeringsföretaget migroup (punkt) se på förstaplats på denna sökmeningen samt videosidan revver.com på andraplats.

Bild på en sökning från Google

– Jag vet inte riktigt vad jag har gjort för fel, antagligen är det för att Google tycker att min sida inte riktigt har det innehållet som dem sidorna har över min. Google gillar alltså dem andras innehåll mer än mitt 🙁 ! Men det har dem säkert rätt i, för sökmotorn har väl aldrig fel? Kanske skulle det ge lite länkkraft efter detta inlägget, så att jag hamnar på 1-2 plats, det är bara att vänta och se…

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar