Min sista dag som anställd

Skriven av admin | Verksamhet | Monday 10 August 2009 4:24 pm

Idag var min sista dag som anställd, jag ska nu fokusera på mitt egna företag inom webbutveckling! Den främsta anledningen till att jag nu är utan ett anställningsavtal är att jag vill satsa mer på mina egna projekt. Det är något som jag brinner för samt älskar att göra varje dag. Genom att starta upp ett företag inom webbutveckling där sökmotoroptimering, webbhotell, samt Internetmarknadsföring ingår så kommer jag inte längre att ha tid att hålla på med alla mina projekt på nätet. Jag kommer nu att lägga ner mer än 80% av min arbetstid på min nya verksamhet och resterande tid på mina andra sidor.

Nu i veckan ska jag påbörja min företagssajt som kommer att ta 3-4 veckor att bygga upp. Avtal ska skrivas med företag som erbjuder uthyrning av servrar om jag inte köper några själv med tillhörande drivlokal (jag har inte bestämt mig än).

I samarbete med flera duktiga webbutvecklare så hoppas jag att detta kommer att bli bra med mitt nya projekt på Internet. Så nu gäller det bara att börja tänka som en egen företagare och gå dit kunden vill gå 🙂

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar