Nyhetsbrev program

Skriven av admin | e-postmarknadsföring | Thursday 19 March 2009 7:51 pm

Nyhetsbrev program

Att leta och jämföra nyhetsbrev program kan vara en enda stor röra. Idag finns det flera olika företag som erbjuder program för nyhetsbrev till olika priser med olika funktioner. Är du ute efter att kunna skicka nyheter via din webbsida genom e-post till dina kunder eller prenumeranter? Då kallas detta e-postmarknadsföring, med denna typen av marknadsföring av din webbsida kan du gå hur långt som helst. Du kan få hundratals, till och med tusentals besökare bara genom att skicka iväg ett nyhtsbrev via nyhetsbrev programet som du enkelt kan få tag på billigt om du fortsätter att läsa denna artiklen.

Att välja rätt program för nyhetsbrev är inte lätt när det finns så många att välja mellan. Vi har granskat och testat en del för att kunna se vad just vi behöver för funktioner till våran e-postmarknadsföring via nyhetsbrev.
Dem som vi idag använder oss av själva Aweber program för nyhetsbrev som är extremt bra och mycket billigt. Där kan du enkelt skapa egna mallar eller välja ut en färdig mall för ditt nyhetsbrev. Det finns lite över 100 mallar att välja mellan så jag är säker på att du hittar något som passa dig. Programet som har flera bra funktioner som spårning, antal öppnade mail, vilka mail som inte kunde levereras samt hur många som skrivit in sig för att motta ditt nyhetsbrev. Det finns förstås flera andra bra funktioner för att du ska kunna skapa ditt nyhetsbrev, dem kan du läsa mer om via artiklen om Aweber. Läs mer om Aweber!

Ett annat bra nyhetsbrev program som är liknade Aweber ovanför är GetResponse. Dem har liknande funktioner som du både kan använda på din webbsida och i programet online. Funktionen som du kan använda på din webbsida är en prenumerations ruta (sån som finns på denna sidan till vänster högst upp). Denna funktionen gör det möjligt för dina besökare att skriva in sin e-post samt sitt namn för att motta den senaste informationen som du vill skicka ut i ditt nyhetsbrev. Besökarna som skriver in sig för att motta e-post från dig samlas i en databas som du när som helst på dygnet kan skicka ut mail till.

Anledningen till att jag tipsar dig som läser denna artiklen om nyhetsbrev program som inte är från Sverige är följande!

– Dem utländska nyhetsbrev programmen ligger före dem svenska utvecklarna. Dem har funnits i över 10 år på Internet, så dem vet vad ett bra program är.
– Dem är mycket billigare än dem svenska programmen för e-postmarknadsföring.
– Dem är de ledande företagen i världen om att erbjuda marknadsföring via e-post. Aweber har över 50 000 kunder och GetResponse har över 500 000 kunder över hela världen.

Så varför skulle man inte lita på dem? Varför väljer folk dessa framför alla andra program föra att skicka nyhetsbrev på Internet?

Svaret är enkelt, dem vill ha en fungerande e-posttjänst med den senaste tekniken som slår alla andra nyhetsbrev program ute på Internet!

Läs mer om Aweber´s nyhetsbrev program på svenska.

– Läs mer om GetResponse´s tjänst på svenska.

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen.

Skriv kommentar