Pagerank uppdatering

Skriven av admin | Domäner | Thursday 2 April 2009 11:48 am

Pagerank

Idag uppdaterade Google sin pagerank (PR) på sina indexerade sidor i sin sökmotor. Pagerank är Google´s sätt att mäta relativt informationsvärde på en webbsajt. Används en hel del i sökmotoroptimering. Det kommer nog att ta upp till 1 vecka innan pageranken stabilisera sig på alla sidor som finns på Internet, men alltid kul att få reda på hur Google klassar en webbsida.

Denna domänen har fått en pagerank 3 på startsidan samt på en del undersidor. Inte så dåligt då denna domänen endast är några månader gammal. För att få en högre PR så är det en massa som spelar in, länkar, utformning, domän, uppdateringar, sidor o.s.v. Det finns ingen regelbok att gå efter för att få en högre pagerank, men att bygga sin webbsida för sina besökare har visat sig ge en bra push på mina sidor. Samt använda sig av sina sökmotoroptimerings egenskaper.

För att kolla din Pagerank så kan du besöka pagerank.se! Där får du information om vad din domän har för PR samt hur många backlinks ( inkommande länkar) du har.

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar