Underhåll av sina webbsidor och bloggar

Skriven av admin | underhåll | Thursday 12 March 2009 12:59 pm

webbsidor och bloggar

Jag får först och främst be om ursäkt för att jag inte har skrivit något inlägg på ett tag. Jag har haft fullt upp med att flytta mina andra webbsidor och bloggar till ny server då Spray.se avvecklar sin webbhotellstjänst. Det har varit en massa samtal hit och dit och många onödiga timmar som jag lagt ner på detta. Och mitt i allt så har jag även fått godkännande från skattverket om F-skattebevis. Så därför har jag inte lagt ner så mycket tid på att skriva nya inlägg eller uppdatera mina andra webbsidor.

Jag har tidigare skrivit om hur viktigt det är att underhålla sina webbsidor och bloggar för att få en bra position i sökmotorerna. Och nu har jag gått imot mig själv, jag har helt enkelt inte haft tid! Läs mitt inlägg om hur man kan öka värdet på sin sajt genom att mata sökmotorerna med information. Jag hoppas att allt ska vara klart inom nån vecka så jag kan fortsätta med underhåll samt utveckla nya webbsidor och bloggar.

Ett nytt projekt som jag kommer att lägga stor vikt på dem närmsta månaderna är den största anledningen till varför jag skaffade F-skattsedel. Inom den branchen krävs det detta, men jag behövde även skaffa det för att många företag som idag har velat arbeta med mig inte gjort de för jag inte har haft F-skattsedel. Så nu blir det förhoppningsvis fler kunder och mer jobb för min del. Mitt nya projektet låter jag vara hemligt för tillfället…

No Comments »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer på denna artiklen. TrackBack URI

Skriv kommentar